Kerkdiensten Kerkdiensten
De kerkenraad heeft besloten om op de komende zondag, 15 maart, géén diensten in de kerk te houden. Zo willen we elkaar beschermen tegen dit agressieve virus.

Gelukkig hebben we wel andere mogelijkheden.
Op dezelfde tijden als gebruikelijk, nl. om 09.30 uur en 14.30 uur zullen er via de kerkradio en via internet diensten worden uitgezonden, zodat iedereen thuis kan luisteren naar de verkondiging van het evangelie. U kunt deze diensten vinden op
www.hervormdwilsum.nl en op https://kerkdienstgemist.nl/stations/662

Dit besluit geldt alleen de komende zondag. Voor de andere zondagen zullen we de actuele situatie op de voet volgen en adequate beslissingen daarover nemen. U wordt daar zo spoedig mogelijk over geïnformeerd.